Vi genåbner med begrænset åbningstid fra 13. april.
Pladsen vil være åben de fleste lørdage, samt efter aftale hvor det vil være muligt at komme og kigge på lageret, og selv afmontere. Vi tager igen vogne ind til ophug og videresalg.
Vi besvarer mails på info@vordingborgcampingdele.dk og vil forsøge at besvare så hurtigt som muligt. Forvent dog længere svartid. Skriv altid model og mål på det du søger, gerne med et billede, så har vi større mulighed for at svare.

Har du besluttet dig for at skille dig af med din gamle vogn, hjælper Vordingborg Campingdele dig gerne med afskaffelse og ophug. Vi har stort kendskab til lov- og miljøreguleringen for ophug og afskaffelse, og alle vogne behandles i overenstemmelse med disse.

Uanset om din vogn er brand- eller rådskadet, har været udsat for hærværk eller er blevet skadet under en sommerstorm, eller om du blot ønsker at komme af med en ældre vogn, hjælper vi gerne med afskaffelse og ophug.

Du kan vælge selv at levere din skadede vogn til vores adresse i Vordingborg, eller vi kan afhente den på din adresse mod et afhentningsgebyr.

Er din vogn fra 1999 til 2005, er der mulighed for at få op til DKK 5.000,-, afhængig af model og stand.

Du kan også skrive til os på info@vordingborgcampingdele.dk. Vi svarer så vidt muligt inden for 24 timer.